tiistai 21. lokakuuta 2014

Palmikkolapaset syksyn ensimmäisiin pakkasiin

Syksyn iltojen pimetessä neulomisintoni on synnyttänyt siinä määrin erilaisia pehmeitä neulomuksia, että ajattelin viimein liittyä käsityöblogien maailmaan. Tämä blogi tulee toimimaan ikään kuin muistikirjana käsitöille, joita saan koulun ohessa valmiiksi tasaisen epätasaista tahtia.

Poikaystäväni vietti synttäreitään viikonloppuna, ja halusin ilahduttaa häntä uusilla, aiemmin neulomani sinapinkeltaisen Rikke-pipon kanssa mätsäävillä lapasilla. Lapasia en ollut näitä aiemmin tehnytkään hetkeen.

Löysin Ravelrystä kivan palmikkomallin, joka oli helppo ja mukava neulottava. Ohje löytyy myös täältä: http://knitnpearl.blogspot.fi/2010/11/sannas-cabled-mittens.html Olen aiemmin neulonut vain yhdet palmikkolapaset, joten nämä olivat minulle hyvää harjoitusta


 Käytin lankana Hjertegarnin 100% villaista Limaa, jonka pehmeyteen tykästyin sopivaa lankaa etsiessäni. Lopputuloksesta tuli myös mukavan tiivis neulottuna 3,5 bambuilla, ja luulisi käsien pysyvän näissä lämpiminä kovemmissakin pakkasissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti