perjantai 2. tammikuuta 2015

Joululahjoja #2

Uusi vuosi ja uudet neuletyöt odottavat, mutta vielä ehtii tammikuunkin puolella julkaista muutamia lahjoiksi menneitä.Lanka: Hot Socks Spectra Cewec ja luonnonvalkoinen Novitan Pikkusisko
Puikot: 3

 Broken Seed on mukavan yksinkertainen, mutta kaunis malli ja yksi omista lemppareistani. Toimii mielestäni kivasti liukuvärjätyn langan kanssa, jota valkoinen vähän rauhoittaa.Halusin höystää suosittua mallia jotenkin yksilöllisemmäksi, joten lisäsin sukkien varsiin pätkät Olgaa. Tein näitä sukkia toisenkin parin, mutta siitä unohdin harmikseni ottaa kuvat.

Hot Socks Spectra on lankana älyttömän riittoisaa ja tällaisia sukkia yhdestä kerästä saisi tehtyä vielä varmasti kolmannet. Kaunis lanka, mutta hirvittävän työläs neuloa ohkasuutensa takia.

 Malli: Novitan Piirakkasukat 
Lanka: Gjestal Maija
Puikot 3,5

 Piirakkasukkia vilahteli paljon blogeissa syksyn aikana ja pitihän niitä vihdoin itsekin kokeilla. Mallikertaa sai alkuun seurata rivi riviltä tarkasti, mutta yllättävän nopeasti malli jäi muistiin ja sukat valmistuivat joutuisasti. Ainut hidaste oli omaan makuuni liian ohut lanka, mutta kaunis väri motivoi neulomaan nämä nopeasti valmiiksi.Malli: Olgat pitkillä varsilla
Lanka: Gjestal Maija ja Novita Nalle Taika
Puikot 3.5

Ystäväni esitti syksyllä toiveen pirteistä raitasukista, mutta sillä hetkellä tavallisten raitasukkien neulominen ei inspiroinut. Toteutin sukat Olgien mallilla, jonka olin löytänyt jo aiemmin Facebookin Voihan villasukka -ryhmästä.

Yllä olevien lisäksi lahjaksi menivät vielä parit valepalmikkosukat ja beiget olgat, jotka jäivät kuvaamatta jouluhulinoissa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti